Na een lange tijd een stofzuiger met zak en snoer te hebben gehad zocht ik echt wat anders. Ik wilde meer gemak en vooral sneller even de stofzuiger pakken in plaats van een zwaar ding met een snoer.
De stofzuiger kwam binnen en ik was blij verrast met alles wat er bij zat. De flexibele poot is erg prettig evenals het lampje waardoor je meer stof ziet. Ik heb wel het idee dat hij wat minder zuigkracht heeft maar de turbo stand lost dit wel op.
Het jammere is dat het lampje niet bij de extra hulpmiddelen zit. Dan is het weer even wennen en ook het gewicht is even wennen want normaal heb je natuurlijk alleen de stang en zit het gewicht in de stofzuiger die achter je aan komt.
Dus dat was even wennen en als je de turbo stand aanzet gaat hij niet heel lang mee. Dus dat is niet geschikt voor als je een heel huis grondig wilt stofzuigen. Maar wanneer je dit elke dag doet (er was nu al een week niet gestofzuigd) dan zal dit waarschijnlijk wel lukken zonder dat hij leeg gaat.
Al met al ben ik zeer tevreden met het testen van dit apparaat en ben ik meer geneigd om wat sneller de stofzuiger te pakken en dat is een goed teken!
Pluspunten
- Goede turbo stand
- Makkelijk te gebruiken
- Licht voor het zien van stof
Minpunten
- Met turbo stand gaat hij minder lang mee